Ismail efendi Ndroqi dekorohet me titullin e lartë “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”

Ismail efendi Ndroqi e merr titullin Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut për kontributin e shquar në shpalljen e Tiranës kryeqytet. Në emër të familjes Ndroqi titulli iu dorëzua nga presidenti i Republikës Ilir Meta nipit të Ismail efendiut dr. Zamir Ndroqi, edhe ky një figurë e mirënjohur e komunitetit tiranas me shërbimin e tij në fushën e mjekësisë.

Share
Read more

Bibliotekës së LHSH i shtohen tituj të rinj

Dr. Çelo Hoxha vjen në drejtim të këtij Instituti pasi ka zëvendësuar prof. Dr. Agron Tufa, i cili në gjithë këto vite e ka drejtuar këtë institucion duke pasur botime të shumta mbi persekutimet e regjimit komunist dhe pasi ka denoncuar publikisht aktorët e atij regjimit të egër. Kryetari i LHSH Sokol Kondakçiu e uroi për marrjen e detyrës së re dr. Çelo Hoxha dhe e falënderoi për kontigjentin prej 35 titujsh që u dhurua për Bibliotekën e LHSH, si dhe i kërkoi këtij të fundit për mundësitë e një bashkëpunimi në të ardhmen.

Share
Read more