NJOFTIM: Ndihmë për të dëmtuarit e tërmetit 2019

Download PDF

Në këto momente vështirësie për të gjithë popullin e qarqeve Durrës e Tiranë e lusim Allahun e Madhëruar t’ju japë qetësi e ngushëllim të dëmtuarve, e sidomos atyre që kanë humbur edhe të afërmit. Ne si institucion i bëjmë thirrje të gjithë bamirësave shqiptarë kudo ku janë, që në këto momente vështirësie t’ju gjendemi pranë vëllezërve tonë të dëmtuar. Ne duke disponuar strukturën e nevojshme dhe njerëzit tonë në terren jemi të hapur ndaj donacioneve të bamirësve dhe ju garantojmë, që ndihma juaj do të shkojë në destinacionin e duhur.

për sqarime dhe informacion mund të kontaktoni me këta numra celulari:

+355 67 27 53789

+355 67 600 4000

“O ju që keni besuar jepni nga të mirat që ju ka dhënë Zoti juaj…” Bekare, 267. Për këtë keni në dispozicion numrat tonë të llogarisë:

Lidhja e Hoxhallarëve të Shqipërisë:

Ndihmë për të dëmtuarit e tërmetit 26 Nëntorit 2019

Banka Kombëtare Tregtare / National Commercial Bank- Albania

Albanian Imams League

EURO:

ACOUNT NO:  520416329CLOTCFEURAX

IBAN: AL37 2051 6703 4163 29CL OTCF EURA

SWIFT CODE: NCBAALTX

USD –

ACOUNT NO:  520416329CLOTCFUSDAQ

IBAN:   AL37 2051 6703 4163 29CL OTCF USDA

SWIFT CODE:   NCBAALTX

LEKË:

IBAN: AL 70 2051 6703 4163 29CL OTCL ALLA

SWIFT CODE:   NCBAALTX

Share

Kibla, revistë sociale, kulturore, fetare e historike 18