Njoftim në lidhje me çertifikimin “Hallall” të disa subjekteve

Download PDF

Njoftim

Ju njoftojmë se janë certifikuar së fundi nga Albinspekt-i, trupë e specializuar në certifikimin e produkteve ushqimore, bazuar mbi Standardin Hallall të përpunuar nga Lidhja e Hoxhallarëve të Shqipërisë, këto kompani:

  1. “In Fight Catering Sevices International”

Certifikata: http://albinspekt.com/web/wp-content/uploads/Certificate-In-flight_180607_eng.pdf

  1. “N.P.T. Camila” sh.p.k.

Certifikata: http://albinspekt.com/web/wp-content/uploads/Certificate-Hallall_Kamila_engl_180506.pdf

Lista e produkteve të certifikuara: http://albinspekt.com/web/wp-content/uploads/Annex-A_List-of-products_kamila_180506.pdf

  1. “Kazazi Meat Company sh.p.k.”

Certifikata: http://albinspekt.com/web/wp-content/uploads/Certificate-Hallall_Kazazi_180605.pdf

Lista e produkteve të certifikuara: http://albinspekt.com/web/wp-content/uploads/Annex-1_List-of-products_Kazazi_180605.pdf

Për çdo certifikim sipas standardit Hallall, pezullim ose heqje certifikimi, mund të informoheni nga faqja e Albinspekti-t http://albinspekt.com/web/kerko-kliente-te-certifikuar/ duke kërkuar me fjalën ‘hallall’ në kutizën ‘search’.

 

Sqarim: Ky lajmërim bëhet vetëm në kuadër të informimit dhe jo reklamimit të kompanive dhe për t’i udhëzuar besimtarët që t’i referohen faqes së mësipërme për tu informuar për certifikimin Hallall.

Share

Kibla, revistë sociale, kulturore, fetare e historike 18