Rektori i Universitetit Ndërkombëtar të Medines Prof. Dr. Muhamed Temimi viziton ambientet e Lidhjes së Hoxhallarëve të Shqipërisë

Download PDF

Rektori i Universitetit Ndërkombëtar të Medines Prof. Dr. Muhamed Temimi viziton ambientet e Lidhjes së Hoxhallarëve të Shqipërisë në prezencë të një numri hoxhallarësh ish-studentësh të tij në Medine. Rektori falënderoi hoxhallarët shqiptarë për kontributin e tyre në fushën e thirrjes islame dhe shprehu kënaqësinë e tij për punën e deritanishme pavarsisht sfidave dhe vështirësive të kohës. Gjithashtu ai shprehu gadishmërinë për pranimin e studentëve shqiptarë në këtë universitet përmes aplikimit online, duke patur mundësinë e ndjekjes së leksioneve pa u shkëputur nga angazhimet e përditshme dhe pa shpenzuar asgjë përveç tarifave të studimit.

Universiteti Ndërkombëtar i Medines me qëndër në Malajzi ofron studime në të gjitha fushat, duke përfshirë edhe ato islame.
http://www.mediu.edu.my/

602958_637131302998003_1720784144_n

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
11 22 33 44 55 66 77
Photo Slider jQuery by WOWSlider.com v3.8
Share

Kibla, reviste social, historike, fetare e historike 17