Simpoziumi “Media dhe kriza e te menduarit”

Download PDF

kriza e te menduarit

Pamje nga simpoziumi “Media dhe kriza e te menduarit” e organizuar nga Unioni Studentor Musliman ne bashkepunim me Lidhjen e Hoxhallareve te Shqiperise. Referoi: Gazmend Leçini (gazetar), Redi Shehu (analist), Justinian Topullii (Kryetar i L.H.SH.)

Share