Njoftime

Kibla 16 dhe politika…

Download PDF

Agjërimi dhe politika janë dy temat kryesore të numrit të fundit të revistës Kibla, e cila tashmë ka mbërritur në numrin e saj të 16. Dy tema të nxehta këto për ditët që po kalojmë në këtë pranverë të trazuar politikisht. Hoxhallarë të mirënjohur tashmë edhe në fushën e të shkruarit janë të angazhuar edhe në këtë numër të Kibles duke sjellë opinionet dhe këshillat e tyre. Bekir Halimi, Bledar Myftari e Lidhja e Hoxhallarëve të Shqipërisë në një takim të vetin të kthyer në një vendim i kanë kushtuar një vëmendje të posaçme politikës dhe zgjedhjeve të fundit. Ndërsa rubrika e studimeve dhe e sociales janë shumë të pasura me shkrimet e hoxhë Justinian Topullit, hoxhë Ervin Muratit, të Qani Sulkut etj. Atdhedashuria dhe feja janë kryefjala e këtyre shkrimeve tejet të vlefshme që na ofrojnë hoxhallarët tonë, ku po ashtu ky binom nuk shihet i ndarë ashtu si e trajtonin edhe hoxhallarët tonë të vjetër. Qytetit të Tiranës i kushtohet përsëri vëmendje e veçantë edhe në këtë numër nga historiani Behar Kaçeli. Ky është viti i pestë për revistën Kibla dhe që përbën një arritje të posaçme për stafin e revistës.

Kibla, revistë sociale, kulturore, fetare e historike 18