Njoftime

Përmirësimi i komunikimit me publikun e gjerë!

Download PDF

Përmirësimi i komunikimit me publikun e gjerë dhe jo vetëm në xhami, por edhe për rrjetet sociale dhe kanalet e ndryshme si youtube, facebook apo vimeo ka qenë në qendër të vëmendjes së temës të takimit mujor në LHSH. Gazetari i mirënjohur  Armir Shkurti ka qenë i ftuari i radhës në takimin mujor me hoxhallarët, i cili ka shpjeguar teknika të ndryshme të komunikimit. Në prezantimin që bëri ai ju drejtua hoxhallarëve, duke ju thënë se ju i dini këto gjëra, dhe kur t’ju them me të vërtetë që do të bindeni për këtë.

Në trajnimin e mbajtur prej tij A. Shkurti foli për strukturën e komunikimit dhe për mënyrat e të folurit korrekt nga ana gjuhësore, të cilat e përmirësojnë cilësinë e komunikimit. Me shumë dashamirësi dhe me humor i gjithë ky takim pati një interaktivitet të gjallërishëm, ku përveç ligjëratës u fol edhe për çështje të ndryshme të aktualitetit. Gazetari Armir Shkurti vërejti, se ky është takimi i parë me ju, por që nuk do të mbetet i fundit, sepse ne do të kemi edhe raste të tjera për t’i mbajtur lidhjet tona sa më ngushtë dhe për të qenë vazhdimisht sa më pranë me ju.

Kibla, revistë sociale, kulturore, fetare e historike 18