Kibla

Revista KIBLA

Kibla, si rikthim në traditën e hershme

Rreth 50 vite më parë do të ndalohej me ligj ushtrimi i fesë dhe fatkeqësisht për të gjithë muslimanët do të prisheshin xhamitë dhe nuk do të ushtonte më nga minaret ezani. Njerëzit do të duhej ta ushtronin fenë e tyre fshehtas dhe jo më në publik. Besimtarët nuk mund të faleshin e të agjëronin, as nuk mund ta uronin më njëri-tjetrin për bajram.

Read More

Kibla, revistë sociale, kulturore, fetare e historike 18