komunizmi

Njoftime

Bibliotekës së LHSH i shtohen tituj të rinj

Dr. Çelo Hoxha vjen në drejtim të këtij Instituti pasi ka zëvendësuar prof. Dr. Agron Tufa, i cili në gjithë këto vite e ka drejtuar këtë institucion duke pasur botime të shumta mbi persekutimet e regjimit komunist dhe pasi ka denoncuar publikisht aktorët e atij regjimit të egër. Kryetari i LHSH Sokol Kondakçiu e uroi për marrjen e detyrës së re dr. Çelo Hoxha dhe e falënderoi për kontigjentin prej 35 titujsh që u dhurua për Bibliotekën e LHSH, si dhe i kërkoi këtij të fundit për mundësitë e një bashkëpunimi në të ardhmen.

Read More

Kibla, revistë sociale, kulturore, fetare e historike 18